28 jul

På nye eventyr – i Island

Klokken er 4.44 vækkeuret ringer. Gab. Man må stå tidligt op for at komme på eventyr. Heldigvis er vi hurtigt i tøjet og på vej mod lufthavnen.

Der checket ind hjemmefra og boardingpas er printet. Bagage drop, det har jeg aldrig helt forstået, pas og boardingkort skal frem, det er jo lige som om man ikke vinder meget ved at checke ind hjemmefra. “Ingen klapvogn?” spørger den unge kvinde bag skranken, “nej, ikke denne gang” svarer jeg. Lidt underligt. Vi har ladet vores ellers så elskede paraplyklapvogn blive hjemme. Den kan ikke komme med jorden rundt til næste år så vi skal øve os på ikke altid at have hjul, en stol, en seng, skygge og hvad den ellers er blevet brugt til i tidens løb.

Det hele er efterhånden rutine for os, men er det nyt at flyve med børn så læs med her. Baby i bæresele, rygsæk til Bertram, af med bæltet, frem med babymad og gennem security. Lille kaffepause. Bertram vil gerne se en film og så er det tid til at gå ombord.

Jeg mener ikke jeg har fløjet med IcelandAir før, de har fået gode anmeldelser. Personalet i gaten vinker os foran hele køen, godt man har børn med. Stewardesserne smiler og hilser pænt, legetøj, spil og hovedtelefoner til Bertram, gratis! Række 29, kan Bertram finde den? Jo såmænd. Der er god benplads, egen underholdningsskærm, det koster nok en bondegård for en film, næh gratis! Der er nogle tricks til bedre sæder i flyet når I rejser med børn her.

Afsted til tiden. Ikke to sekunder efter skiltet med sikkerhedsselen er slukket kommer der morgenmad til Bertram. Banan, skyr, rosiner og mere legetøj, også gratis. I denne tid hvor man ofte er vant til at alt koster er det da rart at føle at man får noget for pengene.

Så er det bare at læne sig tilbage, skrive dette indlæg og så er vi straks klar til nye eventyr – i Island.

2 comment on “På nye eventyr – i Island

Start en samtale