Om os

Hej! Vi er Morten, Sandra, Bertram og Hannah – en helt almindelig dansk familie med to voksne og to børn. Her kan du læse lidt om os. Vi har altid været nysgerrige på verden omkring os. Da vi mødte hinanden oplevede vi hurtigt at vi havde mange af de samme interesser. Vi har begge et ønske om ikke kun at se verden som den bliver præsenteret for forsiden af glitrende rejsemagasiner. Vi vil gerne opleve på egen hånd og lader meget være op til tilfældigheder. Læs mere om vores måde at rejse på her.

Morten

Jeg er født i 1981, uddannet som læge og arbejder til daglig som ortopædkirurg i det offentlige sygehusvæsen. Rejselysten blev helt sikkert tændt af mine forældre. Da jeg var 6 år gammel tog vi på et års sejltur fra Danmark til Caribien og hjem igen. Sejlads er den mest uafhængige rejseform jeg kender. Med sejlbåd kan man kommer ad vandvejen hvor ingen andre kan. Der er ikke behov for hotelværelser og man har altid verdens største swimmingpool lige i nærheden.

Som 16-årig var jeg afsted på et år som udvekslingsstudent i USA. Som udvekslingsstuderende bor du hos en lokal familie på lige vilkår med de andre børn i familien. Det er en integrationsøvelse uden lige. Du lærer sproget, befolkningen og landets skrevne og uskrevne regler på en måde som ellers vil være nærmest umuligt.

Jeg tror at de to store rejseoplevelser har gjort at jeg altid har prøvet at rejse uafhængigt, jeg har lært at der findes meget mere oplevelse bag turistfacaden og det er der, et sted mellem turist og indfødt at de helt store oplevelser er for mig.

Jeg har en særlig interesse i mad, vin, dykning og foto. Netop de interesser er perfekte at kombinere med rejser.

Morten (7 år) på gummibådstur gennem mangroven på de Caribiske øer.

Sandra

Jeg har gennem hele min barndom udforsket Europa fra bagsædet på en bil i løbet af sommerferierne så lang tid tilbage jeg kan huske. Jeg har dog også fløjet til nogle enkelte steder, men turene med familien i bil gennem Tyskland for at komme ned til Syden har præget mig i den grad – særligt tiden med familien og alle de kulturelle oplevelser min mor nærmest tvang os på. Den dag i dag er nogle af mine interesser for kunst, mad og mødet med fremmede kulturer.

Bertram og Hannah

Bertram er født i december 2013 og Hannah i februar 2017. De har begge været med på eventyr siden de var helt små. Deres første rejse var for dem begge da de var ca. 3 måneder og de er begge glade for rejselivet. Vi ser frem til mange spændende oplevelser med dem.

Bertram og Hannah