13 jul
Flybilletter til børn

Find bedre flybilletter til børn

Med lidt forberedelse kommer I langt

Du har besluttet dig at flyve med dine børn. Det synes vi er sejt! Som med mange andre situationer er der mere at tænke over når du skal finde flybilletter til børn. Du kan vinde meget med lidt forberedelse hjemmefra. Lad os se på hvordan du finder gode sæder, en passende afgang, kan spare penge og meget mere.

Find flybilletter til børn der har en passende afgang

Når feriemålet er fastlagt starter jagten på flybilletter. Hvis du er ligesom mig så er det blevet til til lidt af en sport. Med nogle timers arbejde bag skærmen kan du finde billige billetter som også imødekommer jeres krav til destination, pris, flytider og pladser. Alt afhængig af jeres families sammensætning vil der være forskellige krav til billetterne. Brug en flysøgemaskine til at finde bedste flybilletter til børn og voksne.

Flybilletter til børn

Ved lange flyvninger forsøger vi så vidt muligt at finde afgange som passer med at børnene og vi kan få sovet undervejs. Det passer os bedst med en afgang sen eftermiddag eller tidlig aften. Det nedsætter både mængden af tid hvor man skal sørge for underholdning og der er en chance for at nå (næsten) udhvilet frem.

På de kortere ture vægter vi højere at afgangstidspunktet passer med vores daglige rutiner. Det er hektisk at skulle være i lufthavnen kl. 5 om morgenen hvis du først er vant til at vågne kl. 6 eller 7. Ganske vidst når vi frem til destinationen tidligere på dagen, men hvad er det værd hvis vi så er nød til at gå meget tidligt i seng samme aften. Der er mange muligheder og i sidste ende må for og imod opvejes i forhold til den enkelte situation. Glem ikke at læse vores 5 tips til at finde bedre og billigere flybilletter.

Spar penge på flybilletter til børn

Som regel er der penge at spare på flybilletter til børn så du skal ikke automatisk gange antallet af personer med prisen på en voksenbillet. Børn under 2 år opnår som regel en besparelse på 90% af en voksenbillet sålænge de sidder på skødet af en voksen. Du må kun have et barn på skødet per voksen da barnet skal bruge en speciel sikkerhedssele som spændes på voksenselen. Selv børn over 2 år i eget sæde opnår som regel også en besparelse som kan variere fra selskab til selskab.

Flere selskaber serverer mad til børn uden at det koster noget og i nogle tilfælde også babymad på glas. Det er værd at undersøge med flyselskabet da flymad ikke ligefrem er billigt, derudover er det også rart at spare al den plads man kan i håndbagagen.

Tænk over sæderne når du skal købe flybilletter til børn

Der kan være meget at vinde ved at vælge gode sæder i flyet. Det er bestemt ikke alle sæder i et fly der er ens – heller ikke på økonomiklasse. Jeg har f.eks. lidt bøvl med mit venstre knæ og derfor plejer jeg altid at vælge et sæde ud til gangen i højre side af flyet så jeg kan strække og bøje knæet. De samme slags overvejelser kan gøres i forhold til børn. F.eks. kan du vælge sæder lidt væk fra kabyssen (køkkenet) og toiletterne hvor folk har en tendens til at samle sig og støje mere.

Flybilletter til børn

Nogle sæder er også begrænset i deres bevægelighed. Typisk kan sæderne på de sidste rækker eller rækkerne med ryggen mod kabys og toilet ikke lægges ligeså meget ned. Det er bestemt også værd at se på kabinens sammensætning. Er der f.eks. 2 sæder ved vinduerne og 3 i midtergangen, eller er jeres fly anderledes? Sæderne i midtergangen er gode fordi man kan komme ud til begge sider, hvis ellers antal sæder passer med med det antal rejsende i er. Hvis du indtaster flynummer og destination på seatguru.com kan du se en oversigt over sæder og sammensætning af kabinen på netop det fly du skal afsted med.

Mange flyselskaber tilbyder vugger til spædbørn, såkaldte bassinetter. Det har aldrig været muligt for os at få booket et, men det kan være en idé hvis man rejser med en helt lille baby. Det vil give lidt frihed når barnet sover. Spørg flyselskabet før billetterne bookes. Læs mere om at flyve med børn ombord på flyet her.

2 comment on “Find bedre flybilletter til børn

Start en samtale