16 sep

Bryllupsrejse i Korsikas bjerge

Ro i krop og sjæl

Mange forbinder nok bryllupsrejse med palmer, hvide sandstrande og luksushoteller. Luksus for os er at komme langt væk fra hverdagens stress og jag, og det må gerne være lidt utraditionelt. I 2013 blev Tour de France bl.a. kørt på Korsika og vi kendte ikke øen specielt før det. Landskabet som fløj forbi på skærmen var utrolig smukt og varieret og derfor var det naturligt at se nærmere på øen som rejsemål. Vi blev gift i august 2014 og i den forbindelse hører en bryllupsrejse sig jo til. I forbindelse med søgningerne faldt jeg over Ruby Rejsers hus i Vicinato. Huset i bjergene bruges mest som udgangspunkt for vandreture, men heldigvis kunne det passe med at vi også kunne leje det.

Huset i Vicinato

Vicinato er en lille landsby højt oppe i bjergene i rolige Castagniccia område. Her er ingen forstyrrelser, landsbyen har ingen butikker eller restauranter så her handler det om afslapning og gode oplevelser. Huset er opført i 1600-tallet i traditionel rustik korsikansk stil. Huset er restaureret løbende og har de basale moderne fornødenheder som strøm, vand, bad og toilet samt et veludstyret køkken. Huset har 3 etager og bruger man alle gæsteværelser er der plads til 13 overnattende. Selvom huset er stort var det ikke overvældende for os 3 da vi bare lukkede af mod gæsteværelserne.

Det bedste punkt i huset er den store tagterasse som giver fantastiske blikke ud over Castagniccia og bjergene. Især bjergkæderne giver en helt særligt dybde som de ligger lidt ligesom store dønninger på åbent hav og rejser sig bag ved hinanden indtil de fortoner sig i horisonten.

Ønsker man en ferie med fred og ro til sjælen, hvor den digitale hverdag kan efterlades hjemme så er huset i Vicinato et godt bud for oplevelser i flot natur og rolige omgivelser.

 

Start en samtale