08 jul

3 måder til at flyve jorden rundt

Hvis du har prøvet at booke din rejse selv ved du at det hurtigt bliver til mange timer foran skærmen med diverse fly- og hotelsøgemaskiner, også selvom turen bare går til Mallorca tur/retur. Forestil dig så 15-20 fly og en tur jorden rundt, det kan man mildest talt blive rundtosset af. Jeg vil kort ridse mulighederne op og fortælle lidt om mine erfaringer med at finde fly til vores tur jorden rundt.

Gør det hele selv

Er du vandt til at navigere nettet for flysøgemaskiner og har prøvet at booke multi-stop billetter før og har du et godt overblik over hvornår du vil rejse og hvor til så er det måske en mulighed at være gør det selv mand.

De fleste flysøgemaskiner har mulighed for multistop søgninger, foreslagene bliver dog ofte lidt uoverskuelige når man får sat mere end 4-5 stop ind. Udfordringen kan være at der ikke går nogen fly på de valgte datoer og så får man nogle obskure forslag. Lidt ligesom i "gamle dage" blev bedt om at lave en u-vending på motorvejen af sin GPS.

En mulighed er også at søge enkelbilletter til hovedparten af ruten én ad gangen. På den måde får man et bedre overblik over den enkelte del af ruten

Den bløde mellemvej

Har du ikke helt overblikket og vil du gerne have lidt fleksibilitet eller ved du hvor du vil hen, men ikke hvordan du kommer dertil? Så kan du f.eks. tage en liste med destinationer med til et rejsebureau og få dem til at hjælpe med booking af billetter. Flere danske rejsebureauer har specialiseret sig i længere rejser med mange forskellige rejsemål.

Lad andre gøre det hårde arbejde

Vil du bare læne dig tilbage og lade andre gøre arbejdet så har mange rejsebureauer færdige pakkeløsninger og til rejser jorden rundt.

One comment on “3 måder til at flyve jorden rundt

Start en samtale